İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
İmsak05:18 Güneş06:45 Öğle13:14 İkindi16:45 Akşam19:31 Yatsı20:52
Hava - Hava durumuÇok Bulutlu 17°C Nem %58
Türkçe
19 Ramazan 1445 28 Mart 2024 Perşembe
19 Ramazan 1445
Yatsı
20:52
İmsak
05:18
Güneş
06:45
İşrak
07:25
Öğle
13:14
İkindi
16:45
Akşam
19:31
Giriş Yap

Çocuklar pazar günü camilerde buluşuyor

28.01.2023    |

Haydi Çocuklar Camiye Yarışmasının katılımcıları, 29 Ocak Pazar günü cami buluşmasında bir araya geliyor.

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan “Haydi Çocuklar Camiye” projesi, yedinci yılında çocuklarla “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al!” sloganıyla buluştu.

25 Ocak 2023 tarihinde sabah namazı ile başlayan yarışma, 3 Şubat 2023 Cuma günü yatsı namazında tamamlanacak.

Bu yıl yarışmanın beşinci gününde 29 Ocak Pazar günü cami buluşmaları ile öğle namazında çocuklarla tüm Türkiye’de bir araya geliniyor.

Daima Kazandıran Yarışma

Yapılan açıklamada, “Hedef kitlesi 6-13 yaş arası çocuklar olan yarışma; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın namaz kılmayı sevmelerine, onlarda Yaratıcı’nın sevgisini ve hoşnutluğunu kazanma bilincinin oluşmasına, sevgi, merhamet ve güven duygularının gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.” denildi.

Yarışmaya katılan çocuklar namaz vaktinde namazlarını kılarak puan topluyorlar. Camide cemaatle kıldıkları namazlar için daha fazla puan kazanan yarışmacılar, namazlarını herhangi bir yerde tek başlarına kıldıklarında da puan toplamaya devam edebiliyorlar.

Asıl ve en önemli ödülün ebeveynlerin-büyüklerin takdir ve hediyelerinin olması hatırlatılan proje sonunda; 380 - 450 arası puan toplamayı başaran kız çocuklar ile 400 - 450 arası puan toplamayı başaran erkek çocuklar arasında yapılacak olan çekilişte, binlerce çocuğu sürpriz hediyeler verilecek.

Namaza Dair Güzel Anılar İçin

Haydi Çocuklar Camiye Projesi kapsamında, yarışma sürecinde çocuklarımızı namaza teşvik etmek, namazı sevmelerine aracı olmak ve zihinlerinde namaza dair güzel hatıralar bırakmak adına güzel bir buluşma planlandı.

Çocukların cemaatle ve akranlarıyla namaz kılarak tatlı tecrübeler kazanmalarını ve Yaratıcı’ya yakınlaşmalarını sağlamak için Haydi Çocuklar Camiye Yarışmasına katılan herkes aileleriyle birlikte web sayfasında listelenen camilerde 29 Ocak Pazar günü öğle namazına davet ediliyor..

Ayrıntılar haydicocuklarcamiye.com adresinde yer alıyor.­

­

 

 

 

Kabe
Canlı Yayın
Şuan canlı Yayın
Canlı Yayın
AKRA CANLI
 / 
close icon close icon
AKRA CANLI
Canlı Yayın
Canlı Yayın Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close