İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Öğle13:06 İkindi16:56 Akşam20:05 Yatsı21:37 İmsak04:18 Güneş05:56 İşrak06:37
Hava - Hava durumuÇok Bulutlu 14°C Nem %83
Türkçe
20 Şevval 1445 29 Nisan 2024 Pazartesi
20 Şevval 1445
İşrak
06:37
Öğle
13:06
İkindi
16:56
Akşam
20:05
Yatsı
21:37
İmsak
04:18
Güneş
05:56
Giriş Yap

Bahara soğuk molası

15.03.2016    |

Balkanlar’dan gelen soğuk hava İstanbul’da hava sıcaklıklarını 6-12 derece düşürdü. İstanbul’u haftasonuna kadar rüzgârlı ve soğuk günler bekliyor, bazı bölgeleriyse kar yağışı...

Meteoroloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özgün, “Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, pazartesi itibariyle mevsim normallerinin altına düştü. Salı gecesini takiben çarşamba ve perşembe geceleri don tehlikesi ile karşı karşıyayız. Vatandaşlar tedbirlerini alsın, sıcaklıklar 10-12 derece birden düşüyor. Fırtına ve yağış ulaşımı etkileyecek” şeklinde konuştu.

Bir süre daha soğuk havalara maruz kalacabileceğimizi söyleyen Özgün, “İstanbul, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 5 ila 12 derece arasında seyrettiği rüzgârlı günler geçirebilir. Önümüzdeki cumartesi de yağışlı bir gün bekliyoruz ama kar beklemiyoruz. Ancak diğer birçok ilde kar yağışı yaşanacak. Özellikle de yurdun doğu bölgelerinde kar yağışı yoğun bir şekilde hissedilecek” tahmininde bulundu.

Poyraz fırtınası demir attırdı

Fırtına, dün Marmara’dan Ege’nin güneyine kadar geniş bir bölgede etkili oldu.

İstanbul’da bazı ağaçları devirecek kadar sert esen poyraz Marmara’da ulaşımı olumsuz etkiledi. Marmara Denizi’nde gece başlayan ve hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle seyre devam edemeyen yerli ve yabancı 21 şilep ve tanker, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi sahiline demirledi. Balıkçılar da tekneleriyle Şarköy’deki balıkçı barınaklarına sığındı.

Fırtınada 8 göçmen kayboldu

Ege’de fırtınaya rağmen geçişler durmuyor. Muğla Bodrum’dan umut yolculuğuna çıkan 13 mültecinin içinde olduğu tekne dün sabah Yunanistan’ın İstanköy Adası’na (Kos) 1 mil kala fırtınada battı. Teknedeki 13 mülteciden 5’i, yüzerek İstanköy’ün Kumburnu mevkisinden karaya çıktı. Kayıp 8 göçmen için Ege Denizi’nde Türk ve Yunan Sahil Güvenlik ekipleri çalışma başlattı.

Şubat ayında sıcaklık rekoru

Öte yandan NASA, dünyada şubat ayındaki sıcaklık rakamlarının ortalamadan 1.35 derece daha yüksek bir seviyeye ulaştığını açıkladı.

‘Rekor yükseliş’ olarak nitelenen bu rakamın, iklim değişikliğinin ne kadar yoğun yaşandığına işaret ettiği belirtildi. Ocak ayındaki sıcaklıkların ise ortalama sıcaklık ölçümlerinde örnek alınan 1951-1980 yılları arasındaki sıcaklık rakamlarından 1.15 derece daha düşük olduğu açıklanmıştı.

Milliyet

Kabe
Canlı Yayın
Şuan canlı Yayın
Canlı Yayın
AKRA CANLI
 / 
close icon close icon
AKRA CANLI
Canlı Yayın
Canlı Yayın Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close